[ad_1]

تاکنون ، شما احتمالاً از یک تغییر عمده در مخزن Google Photos در تاریخ 1 ژوئن مطلع هستید: عکسهای جدید با محدودیت داده شما توسط Google محاسبه می شوند. گوگل روز دوشنبه اعلام کرد که ابزار جدیدی برای حذف عکس های غیر استاندارد و فیلم های بزرگ اضافه کرده است که به هر حال نمی خواهید آنها را نگه دارید.

ما قبلاً پنج کار را فهرست کرده ایم که شما باید قبل از محدودیت داده ها از Google land در اول ژوئن انجام دهید. اما امروز می توانیم یک ششم اضافه کنیم: از ابزار جدید مدیریت ذخیره سازی عکس Google برای حذف عکس هایی که ممکن است نخواهید نگه دارید استفاده کنید.

عکس های گوگل ذخیره سازی را مدیریت می کند گوگل

برای دسترسی به این ابزار جدید باید عکس ها و تنظیمات را جستجو کنید.

به طور خلاصه: Google Data Limit به تعداد کل پرونده های ذخیره شده در Google Drive ، Gmail ، عکسهای ذخیره شده و سایر موارد اعمال می شود. در داخل عکس ها ، پرونده های ذخیره شده در وضوح اصلی همیشه در برابر محدودیت داده شما گزارش می شوند. فایلهایی که با تنظیمات با کیفیت کمی از دست رفته ذخیره شده اند هرگز این کار را نکرده اند – تا 1 ژوئن که انجام می شود. این به این معنی است که هر عکسی که تلفن شما از Google Cloud پشتیبان تهیه کند به آرامی تا آن حد محاسبه می شود. تغییر دیگری نیز وجود دارد: Google تنظیمات بالا را به عنوان تنظیمات جدید “حافظه ذخیره سازی” تغییر نام می دهد – نامی کمی نادرست است زیرا ممکن است پرونده ها کوچکتر باشند ، اما هنوز هم به عنوان محدودیت داده شما حساب می شوند.

در هر صورت ، Photos حاوی گزینه “پشتیبان گیری و همگام سازی” است که با ضربه زدن روی نماد حساب خود در گوشه سمت راست بالای صفحه تلفن ، می توانید به آن دسترسی پیدا کنید. از آنجا برو به تنظیمات عکس، سپس پشتیبان گیری و همگام سازی. اکنون یک دکمه یادآوری کوچک برای خرید فضای ذخیره سازی پرداخت شده از Google در این صفحه مشاهده خواهید کرد. به زودی دکمه دوم را مشاهده خواهید کرد که به شما امکان “مدیریت فضای ذخیره سازی” را نیز می دهد.

Google Photos برای ذخیره داده - گوگل

وقتی Google عکسهای تار خود را انتخاب کرد ، می توانید آن را نادیده بگیرید.

این دکمه برای جمع آوری عکسها و فیلمهای تار ، عکسهای صفحه و فیلم های بزرگ روی هوش مصنوعی Google ضربه می زند و از شما می پرسد آیا می خواهید آنها را حذف کنید. توجه داشته باشید که Google تصاویر را در یک صفحه جمع آوری می کند ، به شما امکان می دهد پیش نمایش آنها را انجام داده و سپس با ذخیره آنها همه عکسهایی را که در ابتدا برای حذف علامت گذاری شده بودند ، لغو انتخاب کنید. سپس همه پرونده هایی را که در بلوک برش برای سطل آشغال باقی گذاشته اید منتقل می کند.

جالب است که گوگل بر صرفه جویی در فضا از نظر فضا تأکید نمی کند. پس انداز را از نظر زمان، “6 ماه فضای ذخیره سازی” را پس انداز کنید. نتیجه گیری ، تا حدی موذیانه ، این است که در نهایت به Google پرداخت خواهید کرد تا عکس های خود را در فضای ابری ذخیره کند. شما فقط مدتی می خرید.

عکس های گوگل آنچه را بازیابی کرده اید گوگل

تبریک می گویم! آیا شما … وقت صرفه جویی کرده اید؟

توجه: وقتی پس از کلیک کردن روی پیوندهای مقالات ما چیزی را خریداری می کنید ، ممکن است کمیسیون کمی بدست آوریم. برای جزئیات بیشتر خط مشی شرکت ما را بخوانید.

[ad_2]

منبع: shomal-khabar.ir