در حالا حاضر ساخت میوه خشک در باطن کشوری به ترازو ای هست که نیز بتواند نیاز داخلی و نیز نیاز بازارهای خارجی را برطرف کردن نماید.آب و هوای چهار فصل و مطلوب مرزو بوم کشور ایران و همینطور به کارگیری بهترین شیوه ها به جهت خشک کردن میوه سبب ساز ایجاد میوه خشک های باکیفیت شده است. و میزان بلندی صدا هم متناسب دارای گونه های میوه خشک کن ها متغیر می باشد. مدت زمان قرار دادن میوهها در میوه خشک کن اهمیت اعتنا به گونه میوه و میزان دمای که دستگاه را تهیه و تنظیم میکنید بستگی داراست که در ادامه قصد داریم شما را اهمیت آن ها آشنا کنیم. موز: موز را به رخ ۵ میلی متری برش بزنید و در دمای ۵۰ الی ۶۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲ الی ۴ ساعت داخل دستگاه قرار دهید. سیب: سیب را به صورت حلقهای برش بزنید و در دمای ۵۵ الی ۷۰ مرتبه حدود ۵ الی ۶ ساعت درون دستگاه قرار دهید. 6. پس از یک روز در صورتی که میوهها خشک نشده بودند آن‌ها را از دستگاه خارج نکنید اما هر دو ساعت یکبار آنها را تحلیل نمایید و زمانی که خشک شدند، میتوانید آنها را از دستگاه خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند و پس از آن باطن کاسه در بسته در دمای صفر درجه میتوانید حفظ کنید. 4. هم اکنون اذن دهید میوهها حدودا ۵ الی ۸ ساعت داخل دستگاه قرار گیرند و آن‌ها را هر چندین ساعت یکبار تحلیل کنید. 1. در آغاز آن‌ها را خرد کرده و چنانچه تمایل دارید آنها را به هر موادی آغشته کنید و آنگاه به سراغ بخاری بروید. کشمش، توت، زردآلو و آلو خشک از گزاره میوههای خشکی میباشند که شما میتوانید از دکان آجیل و خشکبار نعمتی آن‌ها را خریداری کنید. زرد رنگ آلو: زرد آلو را نصف کرده و داخل دستگاه قرار دهید و آن را در دمای ۶۰ تا ۷۰ رتبه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه باطن دستگاه قرار میدهید. خرید کردن زرد رنگ آلو خشک برای به کار گیری از خواص آن در معالجه مشکلات گوارشی انجام میشود. شما میتوانید سبزیجات متفاوت را هم خشک نمایید و آن ها را در خانه تدارک ببینید. این طریق از خشک کردن میوه تماما بهداشتی بوده و در این طریق به راحتی میتوانید میوه ها را خشک نمایید از ویژگی های دیگر خشک کردن میوه به امداد دستگاه های خشک کن میوه می تونیم به بهداشتی بودن این طریق اشاره نماییم . از پرطرفدارترین میوه های خشک میباشند که قابلیت و امکان به کار گیری از آن ها در کنار نوشیدنی های گرم و یا سرد یا این که به صورت انقطاع برای رفع گرسنگی میسر میوه خشک اکثر از چه جایی بخرم است. همینطور مصرف همین مواد مغذی به برهان داشتن مقادیر بسیار کلسیم تندرست استخوان ها را ارتقا دیتا و باعث پیشگیری از مشکلاتی مانند پوکی استخوان می شود. مهم همین وجود این مواد اهمیت قند و کالری بالایی میباشند و در رخ مصرف بیش از حد می توانند ایراداتی را به وجود آورند. خشک نمودن میوه به روش صنعتی اکثر اوقات برای کارخانجات هست که حجم میوهها بالا بوده و تایم خشک نمودن میوهها حیاتی بالایی دارد. به جهت شیرین و جذابتر کردن برخی میوه های خشک ، آنها را قبل از خشک شدن اساسی شکر اضافه شده یا این که شربت می پوشانند. در صورتی که میوه ای در فریزر فراوان دارید و بعید میدانید در کوتاه مدت آن را مصرف کنید، میتوانید میوههای بیش تر را تا خراب نشدهاند خشک کنید. هنگامی که انجیرها خشک شدند، آنها را از دستگا خارج کرده و اذن دهید خنک شوند و آنگاه در محل مناسب مراقبت کنید. 5. اجازه ندهید میوهها به شکل تمام خشک شوند و مانند چیپس شوند میوهها بایستی دست‌کم ۲۰ % از رطوبت خویش را محافظت کنند و بعد میوههای خشک شده را در محل مناسب نگه داری کنید. هر دو ساعت یکبار آن ها را تحلیل کرده و اذن بدهید که خشک شوند. هر 30 دقیقه یک بار میوه ها رو بررسی نمایید و در صورت نیاز میوه ها رو پشت و رو کنید تا هر دو طرف میوه به مهربانی خشک شود. حدود 10 ماه بعداز این میوه های خشک می توانید استفاده کنید. آلبالو خشک سرشار از ویتامین های مختلف میباشد و میوهای مالامال کالری محسوب میشود. در واقع تعداد اشخاصی که تحت عنوان مشاوره تولید از شهرهای متفاوت ارتباط برقرار کرده اند، بسیار قابل دقت است. نکتهای که باید به آن دقت داشته باشید همین هست که برای خشک کردن میوههایی مانند موز و سیب، که پس از ریز کردن تغییر و تحول رنگ میدهند بهتر است آن را پس از خورد نمودن باطن آبلیمو و شکر قرار دهید.

ایندکسر