هنگام خرید بخارپز غذا به چه نکاتی توجه کنیم

هنگام خرید بخار پز برقی مواد غذایی ، چند نکته را باید در نظر بگیرید تا به شما در پیدا کردن مناسب ترین نیاز شما کمک کند.

 

برقی در مقابل اجاق گاز

دو نوع بخارپز غذا و سبزیجات وجود دارد: برقی و اجاق گاز. بخارهای برقی مجهز به سینی های قابل انعطاف و سوراخ دار هستند یا دارای چندین لایه هستند که به شما امکان می دهد غذاهای خاصی را از یکدیگر جدا نگه دارید. برای آشپزهای تازه کار ، بخارهای برقی کار را آسان می کنند زیرا شما فقط آب ، غذا را اضافه کرده و آن را روشن می کنید – فقط باید مطمئن شوید که پیشخوان یا فضای ذخیره سازی برای اشغال آن دارید.

 

بخارپزهای اجاق گاز معمولاً قابلمه های سرامیکی و فولادی ضد زنگ یا سبدهای سوراخ دار یا درجهای ساخته شده از بامبو ، سیلیکون یا فولاد ضد زنگ هستند. دومی روی قابلمه یا قابلمه ای پر از آب جوش قرار دارد – تنها کاری که باید انجام دهید این است که غذا را در سبد بگذارید و بگذارید بخار بقیه کار را انجام دهد.

 

به خواندن ادامه دهید تا در مورد هر یک از بهترین بخارپزهای غذا بیشتر بدانید.

 

اشتراک گذاری

بخارپز کردن یک روش عالی برای پخت سریع سبزیجات در عین حفظ مواد مغذی و بدون افزودن چربی یا چربی است. اما در بخارپزهای سبزیجات می توانید بسیار بیشتر از سبزیجات بپزید. آنها همچنین برای پخت یا گرم کردن غذاهایی که نیاز به گرمای مرطوب دارند ، مانند پیراشکی و دم کرده ایده آل هستند. با وجود انواع مختلفی از بخارپزها در بازار ، چگونه می دانید کدام یک برای شما مناسب است؟ بیایید آنها را بررسی کنیم و ببینیم.

 

سبدهای بخار تاشو

طراحی شده برای انبساط و انقباض در اندازه های مختلف گلدان

طراحی تاشو باعث صرفه جویی در فضای ذخیره سازی می شود

غذا را روی آب جوش نگه می دارد تا روی اجاق گاز بپزد یا گرم شود

درب قابلمه در بخار نگه داشته می شود

مواد: بخار استیل یا بخار سیلیکون

بخارهای فولادی ضد زنگ

 

برای هر نوع غذایی ، به ویژه سبزیجات ، غذاهای دریایی ، پیراشکی و دم کرده عالی است.

 

این که آیا شما به دنبال راهی سریع و آسان برای تهیه غذاهای فوق العاده سالم در سینچ هستید ، یا یک آشپز تازه کار هستید که به دنبال یک وسیله آشپزخانه برای راحت تر شدن زندگی خود هستید ، سرمایه گذاری در یک دستگاه بخارپز خوب را در نظر بگیرید. بخارپزهای غذا به دلیل افزایش تعداد بیشتری از مردم در خانه پخته شده اند و بخارپز کردن غذا راهی راحت و سالم برای دوستداران غذا برای خوردن غذاهای مورد علاقه آنها است.

 

بخارپز یک روش پخت و پز با حرارت مرطوب م thatثر است که می تواند برای بسیاری از غذاها مانند سبزیجات ، گوشت ، مرغ و غذاهای دریایی مورد استفاده قرار گیرد ، زیرا هیچ روغن یا چربی برای پخت و پز اضافه نمی شود.

 

مطالب مرتبط: 12 بهترین اجاق گاز آهسته برای خرید در سال 2021

 

بخارپزهای غذایی و سبزیجات زیادی در بازار وجود دارد که با طیف وسیعی از سبک زندگی و بودجه متناسب است. گزینه ها از مدلهای واقعا مبتکرانه فن آوری (با قیمت مناسب) تا درج سبد بخارپز ساده و سنتی ارزان قیمت متغیر است.

 

برای ساده تر کردن تجربه خرید ، هزاران نظر مشتریانی را که این بخارپزها را امتحان کرده اند ، بررسی کرده ایم. از بخارهای برقی فولادی ضد زنگ درجه یک تا بخارپز سنتی بامبو ، ما لیستی از 10 دستگاه بخارپز غذا و سبزیجات تهیه کرده ایم که سرآشپزهای نوپا و تازه کار در یک دقیقه غذای سالم و خانوادگی را آماده می کنند.

 

در اینجا بهترین بخارپزهای الکترونیکی و سنتی غذا در سال 2021 آورده شده است.

 

بهترین اجاق گاز: وسایل آشپزی Oster Sangerfield Stainless Steel، Set 3.0-Quart Casserole w/Steamer Basket

بهترین سبد بخارپز از جنس استنلس استیل: Solutions Prep International Prep Solutions Steamer Basket

بهترین دیگ بخارپز بزرگ: پرستو کتری چند پز و بخارپز

بهترین مایکروویو: Progressive International Veggie Steamer

بهترین سبد بخارپز بدون BPA: Fox Run Brands 5 “Silicone Steamer Basket

بهترین دیگ بخارپز با درج: Kalorik 4.8 Qt. بخارپز سرامیکی حرفه ای با قفسه بخارپز

بهترین سرامیک: JIA Inc. 9.25 “سبد بخارپز با قطر 6.14”

بهترین بامبو: دستگاه آشپزخانه 10 اینچی دست ساز بامبو با 2 سبد

بهترین الکتریکی: Rosewill BPA-free ، 9.5 Quart 3-Tier Stackable Baskets Electric Steamer Steam with Timer

بهترین بخار شیشه ای دیجیتال: بخار شیشه ای فولادی ضد زنگ Cuisinart دیجیتال

 

ایندکسر