از آنجا که در طی فرآیند تخمیر لازم است دما و رطوبت در محدوده خاصی نگهداری شود و به این دستگاه دما و رطوبت لازم را تامین میکند و باعث افزایش خواص و فواید سیر، رفع بو و تندی طعم آن میشود. در مسیر تهیه سیر سیاه هیچ مواد شیمیایی استفاده نمی شود و این پروسه تنها با کمک دما و رطوبت انجام می گیرد. همچنین در مالتینا میتوانید به راحتی از آمازون آمریکا (بزرگترین فروشگاه آنلاین دنیا) خرید خود را از هر جای ایران و با کلیه کارتهای عضو شبکه شتاب بانکی، انجام داده و بدون نیاز به کردیت کارت و موارد مربوط به ارسال از آمریکا، کالای خود ظرف ۲-۳ هفته، درب منزل خود تحویل بگیرید. بزرگترین تفاوت سیر سیاه با سیر معمولی این است که سیر سیاه دارای مواد مغذی قوی تری است و بی بو است. سیر سیاه از طریق تغییراتی که بر روی سیر معمولی و یا سفید ایجاد می شود بدست می آید و از دیرباز در کشورهای آسیای جنوب شرقی مورد استفاده بوده است.

آلیسین در فرآیند تخمیر به ترکیبات آنتی اکسیدان تبدیل می شود؛ ترکیباتی که خاصیت درمانی سیر را چند برابر می کنند! علاوه بر این، تحقیقات علمی منتشر شده در منابع معتبر پزشکی جهان از تاثیر مواد و ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در سیر سفید بر کاهش قند، کلسترول و تری گلیسیرید خون خبر میدهند وهمتای سیاه نیز این آنتی اکسیدانها را با غنای فراوان در خود دارد، از این رو سیر سیاه را می توان با وجود مزه شیرین آن، کاهنده قند خون و از بین برنده چربیهای زیان آور کبد و سمزدایی کننده این عضو سیر سیاه برای کبد چرب مهم بدن دانست. مصرف سیر سیاه همان اثر سیر سفید بر کاهش وزن از طریق افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش چربی های مضر در خون – بدون مزه و بوی تند سیر سفید – را به همراه دارد. قدرت و میل جنسی را افزایش میدهد. سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و مقاومت بدن را در برابر بیماریها افزایش میدهد. دارای اثر محافظتی در برابر انواع سرطان است. متنوع و باکیفیت از انواع برندهای معتبر دنیا را مشاهده و خریداری نمایید. سیر سیاه از چند سال قبل به سایر کشورهای اطراف معرفی شده و در این اواخر، توسط سرآشپزهای معروف دنیا برای تهیه مرغ، ماهی، سوپ و سایر غذاها به کار برده شده سیر سیاه و سبوس برنج قهوه ای است.

اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، خواهشمندیم نظرات و دیدگاه ارزشمند خود را در رابطه با این موضوع، با ما و خوانندگان مالتینا بلاگ، در میان گذاشته و محتوای این مطلب را از طریق لینک شبکههای اجتماعی در کنار این صفحه یا سایر راههای ارتباطی، با دوستان و اطرافیان خود به اشتراک بگذارید. همچنین برای مطالعه مطالب مفید و کاربردی دیگر در زمینه حفظ و بهبود سلامت عمومی بدن و ایجاد عادات سالم غذایی، به بخش زیبایی و سلامت مالتینا بلاگ مراجعه نمایید. خواصی که برای سیر سیاه در ادامه ذکر می شود طبق تحقیقات علمی و مستند است و برای مطالعه علمی منابع هر مطلب ذکر شده است که به زبان انگلیسی هستند. از آنجا که کنترل شرایط در روش خشک کردن صنعتی به نحو مطلوب میسر است به کاهش زمان خشک کردن می انجامد و در بعضی موارد تغییرات نامطلوب در محصول نیز کاهش می یابد که در نتیجه تولید محصول مرغوبتری ممکن خواهد شد . دکتر ارگانیک ایرانی شما را به خرید بهترین عرقیات گیاهی ارگانیک دعوت می نماید. سیر سیاه در کرج یکی از داروهای گیاهی مورد استفاده و مفید برای بسیاری از بیماری ها می باشد.

سیر سیاه کرج یکی از این داروهای گیاهی پر خاصیت است که در اختیار مردم قرار گرفته که با خواص فوق العاده خود بتواند به افراد در حفظ سلامتی کمک نماید. این اثرات مفید در تحقیقات داخلی هم ثابت شده است؛ مثلا در یک پژوهش در ایران محققین به این نتیجه رسیدند که افزايش مصرف مواد غذایی حاوی پلی فنول ها می تواند در کاهش خطر بروز و گسترش بیماریهای قلبی عروقی در بیماران دیابتی مفید واقع گردد (نشریه پژوهنده). توصیه ما استفاده از آن در وعدههای غذایی است. جای خالی بعضی از مواد غذایی ویتامین ها املاح معدنی و… به تجزیه مواد سمی در بدن و دفع آنها کمک میکند. این ماده است که رنگ سیر را سیاه میکند. سرتان را که بالا بگیرید، نور خورشید را خواهید دید که تلاش میکند از لابهلای برگ درختان زمین را لمس کند. از سلولهای مغز در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکند. سیر سیاه خیلی راحت تر از سیر معمولی خورده می شود چون بو و مزه تند سیر معمولی را ندارد؛ به علاوه سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر خواص درمانی و ضد اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد. اثر درمانی در برابر بیماریهای مزمن دارد.

ایندکسر