در حال حاضر هر شکار و صید در هر فصلی ممنوع است و میگو نیز در فصل مشخصی وقت تخمگذاری آن ها است و صیادان حق صید این میگوها را در هر زمانی ندارند و به همین دلیل در یک فصلی در ایران میگو بسیار کم وجود دارد، اما ممنوعیت صید میگو نشان بر این نیست که ما در یک فصل مشخص نمی توانیم میگو بخوریم بلکه ما می‌توانیم از میگو های پرورشی نیز استفاده کنیم.

 

میگو های پرورشی در هر فصلی وجود دارند و توسط کسانی که در پرورش میگو مهارت و تجربه دارند به بازار منتقل می شود و مصرف کنندگان می توانند از آنها استفاده کنند. 

 

وجود مواد معدنی ماند فسفر، منیزیم، امگا ۳، آهن کلسیم، روی و ویتامین هایی مانند B، B12 و ویتامین D در میگو آنها را جزو بهترین غذا در سطح جهانی کرده است و حداقل هر خانواده باید در هر هفته با ٢ هفته یک بار این میگو های خوشمزه و خوب را مصرف کند، میگوها برای درمان بیماری های قلبی و عروقی، جلوگیری و کاهش سرطان در بدن همه‌ی جانداران و کمک به کنترل آسیب های مغز موثر است و همین امر باعث مصرف زیاد میگو در سرتاسر دنیا به خصوص کشور های شرقی به ویژه چین است، می توان گفت که چین از بزرگترین مصرف کنندگان میگو در سراسر جهان است زیرا در آنجا بیشتر از غذا های دریایی استفاده می کنند. 

 

پرورش میگو یکی از سختترین موارد پرورش آبزیان است زیرا باید دمای آب، نوع آب، مواد موجود در آب کنترل شود و یک اشتباه در کنترل این موارد باعث از بین رفتن میگو یا کیفیت آن می شود، پس نتیجه می گیریم که در پرورش میگو باید مهارت و تجربه داشته باشید. 

ایندکسر