علاوه بر این، در بعضا از لوسیون ها و ماسک های پوست هم استفاده می شود. علاوه بر این، در صنعت ایجاد پنیر، اسید سیتریک به تیتر یک کاتالیزور عمل کرده و شتاب تخمیر شیر را عکس اسید سیتریک ارتقاء می ­دهد. حدود 20 % دیگر آن در صنعت دارویی و مابقی آن نیز در تولید مواد شوینده و صنعت کشاورزی کاربرد دارد. اسید سیتریک به طور طبیعی در بعضا مرکبان وجود داشته و pH آن دربین 3 تا 6 است. یعنی نمک ها، استرها و آنیون چندین اتمی موجود در محلول، به عنوان مثال: نمک تری سدیم سیترات است. علیرغم وجود زیاد این اسید در مرکبات، میزان مورد نیاز اسید سیتریک در صنعت مضاعف بیشتر از کل مرکبات موجود است. استفاده از سیتریک اسید در شامپو سبب می شود که مواد معدنی موجود در آب میان بروند. بیشترین میزان به کارگیری از سیتریک اسید در صنعت مواد غذایی و نوشیدنی است. اسید سیتریک یا جوهر لیمو را او‌لین بار، جابر بن حیان، دانشمند ایرانی، کشف اسید سیتریک شرکت جوین کرد. ممکن می باشد هنگام دست زدن به مرکبات یا این که انجام آزمایشات علمی حیاتی آن تماس پیدا کنید. بعضی از اشخاص به طور خاص آن را به غذای خود بیش تر می نمایند تا طعم غذا تغییر تحول پیدا کند. همین ترکیبات مهم برخی از مزیت ها به جهت تندستی افراد می باشند؛ به طور مثال، سیتریک اسید، تشکیل سنگ تمامی را نماید می کند. اسید سیتریک به تیتر یک افزودنی در نوشیدنی های متعدد به جهت بهبود طعم و مزه به کارگیری می شود. همینطور در محیطی که از این اسید استعمال می­ کنید، از خوردن، آشامیدن و سیگار کشیدن به طور جد، پرهیز کنید! این اسید با دو مجموعه علتی هیدروکسیل و کربوکسیلیک اسید میباشد که در دو گونه آن هیدروز و منوهیدرات یافت می­ شود. برای ایجاد یک کیلو اسید سیتریک می بایست 1.6 کیلوگرم شکر نپخته به کارگیری شود و به جهت رسیدن به گنجایش ساخت ۱۲ هزار بدن در سال بایستی حدود ۲۰ هزار تن شکر وارد می شد که واردات شکر در آن زمانه موانع و الزامات قانونی داشت و علاوه بر بها کل شده بالا ، تولید را مهم سختی مواجه میکرد.

ایندکسر